Νέα εποχή για το ΣΑΣΜΥΝ!

my-portfolio

Με την ανάληψη των καθηκόντων του ο Πρόεδρος του συλλόγου ΣΑΣΜΥΝ κ. Παύλος Σοφικίτης περιέγραψε τον πλου που θα ακολουθήσει ο σύλλογος προς το ταξίδι της ανάπτυξης του. Η συντακτική ομάδα του Navy Ret  δηλώνει αρωγός στη νέα προσπάθεια και εύχεται τόσο στον κ. Πρόεδρο όσο και στο Δ.Σ. του  ΣΑΣΜΥΝ καλή επιτυχία στην επίτευξη των στόχων τους.

Η δήλωση του Προέδρου,

(sic)Αγαπητοί συνάδελφοι, το νέο Δ.Σ. του Συνδέσμου Αποφοίτων Σ.Μ.Υ.Ν. συγκροτήθηκε σε σώμα σύμφωνα με το καταστατικό μας, την Δευτέρα 4 Οκτωβρίου 2021 με σκοπό την ανάπτυξη στενών δεσμών αλληλεγγύης και συναδελφικής αγάπης ανάμεσα στα μέλη του, την μελέτη, την προστασία και προαγωγή των ηθικών και οικονομικών συμφερόντων τους, την πολιτιστική και πνευματική τους καλλιέργεια.

Ο σύνδεσμος θα λειτουργεί αυστηρά προσηλωμένος στους στόχους του. Μέσα από την ενότητα όλων των μελών του και την εποικοδομητική συνεργασία με την εκάστοτε ηγεσία και τα αρμόδια Επιτελικά όργανα του ΠΝ, θα συνδράμει κατά το δυνατόν στην προβολή του έργου του, την ανύψωση του γοήτρου του προσωπικού του και θα υπεραμύνεται για την διασφάλιση των δικαιωμάτων των Αποφοίτων των σχολών μονίμων Υπαξιωματικών του Πολεμικού Ναυτικού πάντοτε στα πλαίσια της νομιμότητας και της δικαιοσύνης.

Σας περιμένουμε στα γραφεία μας Παλλάδος 24-26 Τ.Κ 10554 Αθήνα κάθε Δευτέρα και Τετάρτη 10:00-13:00 να γνωριστούμε, να ξανασυναντηθούμε και να συνεργαστούμε για τις κοινές αξίες που πρεσβεύουμε όλοι.

Τηλ. Επικοινωνίας 210 3218319